Kerby Rosanes Muhteşem Zeka!

kerby rosanes ile ilgili görsel sonucu

           Filipin merkezli illüstratör Kerby Rosanes esas olarak "doodle" dünyasını sihirli bir biçimde anlatmak için sıradan siyah ince çizgilerle çalışıyor. Sanatını, çeşitli tasarım blogları, uluslararası dergiler ve çevrimiçi sanat toplulukları tarafından tanınmaya başlandıktan sonra, yarı zamanlı serbest çalışması haline gelen kişisel bir hobi olarak görüyor.


Eserlerinin çoğu tuhaf çizgilerinden, desenlerinden, karakterlerinden ve kendiliğinden hayali ilhamından günlük esinlerini veya sahnelerini gösteren muazzam kompozisyonlar yaratmak için birleştirilen küçük öğelerle karakterizedir.

2014 yılında Kerby, yerel bir şirkette grafik tasarımcı olarak görevinden ayrıldı ve tutkusunu sürdürdü: kişisel projeler ve çeşitli müşteriler için dünyadaki diğer sanatçılar ve tasarım ajanslarıyla işbirliği yaparken daha fazla sanat yaratıyor.

25 yaşındayken, Kerby New York Times best-seller, olmak üzere beş kitap yayınlamıştır Animorphia 40'tan fazla ülkede 29 dil sürümlerinde artık kullanılabilir 2015 yılında. Kitaplarının başarısı, sanat yaparken dünyayı dolaştırma yolunu açtı ve BBC Dünya Haberleri'ndeki canlı TV görüntüleri ve ABC'nin 2016'daki Günaydın Amerika'sı dahil olmak üzere etkinliklere katılıyordu.



                                                                       DAHA FAZLASI İÇİN




Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.
Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.Filipinli ressam Kerby Rosanes mürekkepli kalem yarımıyla çizdiği görsellerde hayvan figürlerini geometrik şekillerle harmanlıyor.